NY BAGRUDE PÅ DIN BOPÆL ELLER DIN ARBEJDSPLADS

Ekspert i rudeskift på alle bilmærker

Udskiftning af bagrude med mobilt værksted på Sjælland

MG Autoglas er ekspert i udskiftning af bagrude og med vores mobile værksted kommer vi gerne ud til din bopæl eller arbejdsplads på Sjælland. Så kan du undgå en kedelig tur på værksted for at få en ny bagrude. Vi samler på glade kunder og gør altid vores ypperste for at levere en service som du sætter pris på.

Vi tilbyder udskiftning af bagruder på alle bilmærker og rudetyper og så samarbejder vi med alle danske forsikringsselskaber. Uanset om det drejer sig om en ny forrude eller bagrude tør vi godt lave at vi kan hjælpe dig!

Udskiftning af bagrude til en konkurrencedygtig pris

Hos MG Autoglas får du altid et tilbud som ligger i den billige ende af markedet. I mange tilfælde har vi tidligere været op til 20% billigere end nogle af de store kæder. Men selvom prisen er fornuftig, er du garanteret en ny bagrude i højeste kvalitet. Vi benytter således kun E-mærkede og OEM-godkendte ruder. Derudover får du 3 års garanti på vores arbejde!

Med over 10 års erfaring med udskiftning af bagrude er vi et sikkert valg for alle der skal have ny bagrude.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en ny bagrude

Hvis du ønsker en uforpligtende snak og et tilbud på udskiftning af bagrude kan du ringe på telefon 20 26 69 91 eller sende en mail på mg.autoglas@gmail.com. Så får du hurtigst muligt et tilbud på en ny bagrude.

Rudeskiftet tager kun 1 times tid. Derudover er der dog 1 times ventetid før bilen er klar til at køre igen, da ruden lige skal sætte sig.

[sg_popup id=1]