RUDESKIFT PÅ DIN ARBEJDSPLADS ELLER DERHJEMME

Ekspert i rudeskift på alle bilmærker

Rudeskift på Sjælland – vores mobile værksted kommer gerne til dig

MG Autoglas er eksperter i rudeskift og har mere end 10 års erfaring med udskiftning af forruder og bagruder. Vi hjælper både erhverv og private med rudeskift – uanset mærke og rudetype. Med vores mobile værksted kan vi udføre rudeskiftet på din bopæl eller på din arbejdsplads, så du undgår ventetiden og en tur på værksted.

Skal du have lavet en skade som din forsikring dækker? Så kan du roligt benytte MG Autoglas. Vi samarbejder med ALLE forsikringsselskaber i Danmark!

Hurtigt og effektivt rudeskift til en fair pris

Til erhverv laver vi  gerne gode storkundeaftaler i forbindelse med rudeskift, således I kan opnå attraktive fordele hos os, når I tilknytter flere af virksomhedens firmabiler. Kontakt os hvis du ønsker en aftale med os.

Vi har ligeledes fordelagtige tilbud til private, når bilen trænger til forrudeskift eller bagrudeskift. Vi sørger altid for sublim service til en god pris, når uheldet er ude! Udover at skifte ruden hos dig tilbyder vi fordelagtige priser og vi ofte op til 20% billigere end de store kæder. Du kan se vejledende priser på en række modeller HER.

Desuden får du altid 3 års garanti på autoglas.

Kontakt os for et godt tilbud på bagrude- og forrudeskift

Vil du have et uforpligtende tilbud på rudeskift? Så er du velkommen til at ringe på telefon 20 26 69 91 eller sende en mail på mg.autoglas@gmail.com. Så får du et skræddersyet tilbud på en ny rude på lige præcis DIN bil.

Vi sørger altid for at udføre jobbet hurtigt, så du straks kan komme tilbage på vejen efter et rudeskift. Ofte kan ruden skiftes på en enkelt time, hvorefter den nye forrude eller bagrude blot skal tørre i yderligere en time efter rudeskift.

Derudover bruger vi kun E-mærkede og OEM-godkendte autoruder, hvorfor du kan vide dig sikker på veludført kvalitetsarbejde.

[sg_popup id=1]