FORRUDE SKIFT HJEMME HOS DIG ELLER PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Ekspert i rudeskift på alle bilmærker

Forrude skift på hele Sjælland hvor DU er

Har du din forrude fået en flænge eller et stenslag? Så er det en god idé at få en ny forrude inden skaden udvikler sig. Du kan få en ny billig forrude hos MG Autoglas – og så udfører vi gerne rudeskift hvor DU er er. Så kan du arbejde, gøre rent eller hvad du ellers ønsker at bruge tiden på, så du undgår ventetid og en tur på værksted.

Skal din forsikring dække den nye forrude? Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og svarer gerne på spørgsmål i den forbindelse.

Få en billig forrude – vi er ofte billigere end de store kæder

Hos MG Autoglas går vi meget op i at levere et stykke arbejde som kunden er glad for. Derfor sørger vi for

  • grundig rådgivning inden du accepterer et tilbud
  • fair priser
  • udført arbejde på aftalte sted og tid

Vi er typisk 20% billigere end de store kæder, men for at du kan være sikker tilbyder vi altid et uforpligtende tilbud på en autoglas der passer til lige netop din bil. Vi laver forrude skift på alle bilmærker og -typer.

Vælger du en forrude fra MG Autoglas får du altid 3 års garanti på autoglas, så du kan være sikker på at din forrude holder i mange år fremover.

Kontakt os i dag og få et tilbud på en forrude til fair pris

Er uheldet ude – så kontakt os i dag og få et 100% uforpligtende tilbud på forrude skift? Er det akut, opfordres du til at ringe på telefon 20 26 69 91 men ellers kan vi også træffes på mailadressen mg.autoglas@gmail.com. Så får du et tilbud på rudeskift på din bil.

Vi sørger altid for at udføre jobbet sikkert og hurtigt, så du straks kan komme tilbage på vejen efter et rudeskift.  Typisk skiftes ruden på 1 time, hvorefter ruden skal tørre i yderligere en time efter rudeskift. Derudover bruger vi kun E-mærkede og OEM-godkendte autoruder, hvorfor du kan vide dig sikker på veludført kvalitetsarbejde.

Forrudeskift